Dobrodošli!

Košarica

Vaša posveta na boci

U današnje vrijeme jako su cijenjeni personalizirani pokloni koji imaju ono „ nešto“ po čemu se može zaključiti da je osoba koja poklanja taj poklon uložila određeni trud kako bi poklon dragoj osobi bio pun pogodak. Na veliku većinu žestokih pića i vina iz naše ponude moguće je ugravirati posvetu i boca pića koju darujete pretvara se u lijepu uspomenu koja će sasvim sigurno zauzeti posebno mjesto u vitrini drage vam osobe.

 

Gravura je moguća uz veliku većinu žestokih pića, a ponudu možete vidjeti na linku: https://promili.hr/zestoka-pica.html, te uz veliku većinu vina koja možete vidjeti na linku: https://promili.hr/vino.html

 

Prilikom odabira boce za graviranje poruke, potrebno je obratiti pažnju na neke bitne informacije:

 

 • Graviranje je samo utisak u staklo kojim se skida gornji sloj stakla i to nije moguće raditi u boji
 • Poruke koje se graviraju najviše su uočljive na tamnim bocama, dok su slabije vidljive na onim svijetlim
 • Prilikom dostave i kod promjene temperature, boca se može zamagliti te takva doći na adresu. U tom slučaju slova se neće dobro vidjeti obzirom da će boca biti vlažna, ali treba pustiti bocu da se prilagodi sobnoj temperaturi kako bi se slova posušila i ponovno bila vidjljiva kao prije slanja. Bilo kakvo struganje ili prisilno sušenje boce može dovesti do toga da se slova više neće lijepo vidjeti kada se boca posuši. 
 • Moguće je gravirati tekst i na ravne i na okrugle boce, dok se logotipovi mogu gravirati samo na ravne boce
 • Tekstovi za gravuru unose se u za to predviđenu kućicu i u većini situacija može se zaprimiti do maksimalno 100 znakova (uključujući i razmake), ali uvijek je taj broj jasno naveden. Ukoliko vam izbacuje tekst: Text length does not satisfy specified text range., to znači da ste unijeli previše teksta i nećete moći dovršiti kupovinu.
 • Neke su boce obložene folijom (slivirane su), na te se boce ne može gravirati direktno na staklo nego se gravira poruka na naljepnici (zlatnoj, srebrnoj ili brončanoj) i ta se naljepnica zalijepi na bocu. 
 • Gravira se onaj tekst koji ste unijeli bez ikakvih izmjena (ukoliko ste upisali rodendan umjesto rođendan, gravirati će se rodendan). Potrebno je s vaše strane prekontrolirati tekst nakon što ste ga unijeli i prije nego ste nastavili kupovinu, jer mi graviramo upravo onako kako ste ga vi unijeli.  
 • Prilikom unosa teksta u kućicu, simboli i razne sličice često se ne očitaju kako treba, pa molimo da se u kućicu unose samo tekstovi i eventualno simbol srce (<3, ili ♥), dok razne simbole poput rođendanskih torti, leptirića i čašica za nazdravljanje molimo da ne koristite jer se oni najčešće prebacuju automatski u hrpu upitnika ili uskličnika i mi ćemo tekst tako i gravirati ne znajući da je ta hrpa upitnika trebala biti neki simbol
 • Ukoliko želite ugravirati logotip ili neku jednostavnu sličicu (samo s obrisima, u crno-bijeloj boji), predlažemo da nam se javite prije naručivanja kako bismo vidjeti je li moguće to gravirati, a ako je moguće logo ćete nam poslati mailom, a u kućicu ćete samo upisati: Graviranje loga
 • Nakon svake narudžbe mailom stiže potvrda gdje je naveden i tekst koji ste unijeli za gravuru te ukoliko ste naknadno u tom mailu primijetili da je tekst krivo upisan ili da ste nešto izostavili upisati, možete nam odmah poslati mail sa ispravkom koji ćemo mi uvažiti ako ste ga poslali u roku od max 2 sata od zaprimljene narudžbe. Nakon toga izmjene se više neće prihvaćati.
 • Ukoliko imate bilo kakvih želja po pitanju veličine teksta, fonta koji se koristi ili pozicije teksta na samoj boci, isto tako možete u roku od maksimalno 2 sata poslati mail sa smjernicama ili jednostavno upisati u napomenu uz dostavu koja se pojavljuje pri samom kraju naručivanja.